MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA MARESME

0
457

Programa a Esport3 i Gran Parc Infantil per a la mainada
L’edició del 2012 que ja ha superat les 1500 inscripcions de l’edició anterior tindrà vàries novetats.
La primera d’elles, és l’acord amb TV3 per tal que la prova es pugui seguir el mateix diumenge amb un programa-resum que s’emetrà a les 18:30 h al Canal Esport3, amb els comentaris de Xavier Bonastre que també haurà participat a la Mitja amb el dorsal 19.
I, finalment, com a novetat afegir que l’organització posarà a l’abast de l’atleta popular dues llebres que portaran els ritmes de 1:30 i 1:45, respectivament. Com a les altres edicions, els esportistes disposaran de varis serveis com son amplis aparcaments, guardaroba, dutxes, WC, massatges, bossa del corredor, ambientació musical, … I, a la cursa tindran 4 avituallaments líquids, a part del que hi haurà a l’arribada, que estaran situats als km 6-18 (aigua) i 10-15 (isotònic i aigua). Pel que fa als atletes destacats, caldrà fixar-se amb els següents: les germanes Teresa Pulido (dorsal 1 – Campiona d’Espanya de Marató al 2007) i Dolores Pulido (dorsal 11 – Olímpica a Atenas 2004), Roger Roca (dorsal 2 – Campió d’Espanya de Marató al 2005 i atleta amb més títols de Campió de Catalunya de Mitja Marató -5-), Toni Bernadó (Olímpic en 4 ocasions i a punt de ser l’únic atleta mundial en fer 5 JJOO), Sergio Enriquez (Dorsal 3 – Guanyador de vàries curses aquesta Temporada), Benito Ojeda (Dorsal 8 – Campió d’Espanya de Marató al 2000 i 2001 – Atleta amb 4 títols de Campió de Catalunya de Mitja Marató), entre d’altres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.