CAMPIONAT DE CATALUNYA JUNIOR EN PISTA COBERTA

0
435

El proper diumenge 4 de març, es disputarà la vintena edició dels Campionats de Catalunya Júnior a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Dos centenars d’atletes catalans participaran en lluita pel títol autonòmic de la categoria. Cal destacar la participació d’Albert Martínez (Av Manresa) als 400 m, Marc José (CAB PtA) als 60 m tanques, Dídac Salas (FCB) i Marc Vela (FCB) en salt amb perxa, Sergio Acera (CA Nou Barris) en salt de llargada i Daniel Pacheco (Cornellà At.) en llargada i triple salt. En dones destaca Irene Bonilla (AAC) inscrita als 400 m i 800 metres, Ariadna Ramos (CA Igualada) inscrita als 60 m tanques, 60 metres i triple salt, Clara Amat (AAC) en perxa i Élia de Genover (FCB) en llançament de pes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.