Cinquena edició del Cros de St. Jordi de Navàs.

0
342

El Club Triatló Eix de Navàs organitza per cinquè any aquesta cursa a peu de 10 km pels voltants del poble. La cursa es fa el dissabte 14 d’abril a les 17:30. Una estona abans es fan dues curses infantils per promocionar l’esport entre els més menuts.
El recorregut s’inicia i finalitza dins del poble però transcorre majoritàriament per camins de terra amb desnivells suaus. Hi ha servei de dutxes, avituallament líquid a mitja cursa, menjar i beguda a l’arribada, una gran bossa d’obsequis i la participació en un sorteig de molts regals. El control de temps es realitza amb Championchip i la cursa pertany a la Lliga Internet. Les inscripcions ja estan obertes a Atletisme.cat i es tancaran 4 dies abans.| El Jaume Leiva ha guanyat les dues ultimes edicions i enguany esperem poder tornar a comptar amb ell. (i sobretot esperem que vingui amb una marca espectacular a la marató de Barcelona i el bitllet per Londres a la butxaca!) Tota a informació disponible a : http://www.crosdesantjordi.blogspot.com/ i amb comentaris a twiter i a facebook

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.