CAP DE SETMANA DE GRAN ACTIVITAT PROMOCIONAL DEL CAMPIONAT DEL MÓN JÚNIOR D’ATLETISME BARCELONA 2012

0
482

Barcelona, 27 febrer 2012 – El Campionat del Món Júnior d’Atletisme Barcelona 2012 ha tingut una gran activitat promocional durant el passat cap de setmana amb la seva presència a dos grans esdeveniments atlètics, el Campionat d’Espanya absolut de pista coberta, celebrat a Sabadell (Barcelona), i la Mitja Marató de Barcelona, una prova que ha comptat amb una inscripció de 12.500 atletes.| La Mitja Marató de Barcelona ha batut tots els seus rècords a aquesta edició 2012. A més del nombre d’atletes inscrits, superant en prop de 4.400 els registrats l’any passat, també ha comptat amb una espectacular marca de 1:00.28 aconseguida pel kenyà Abel Kirui. El guanyador de la marató a les dues darreres edicions del Campionat del Món (Berlín 2009 i Daegu 2011) ha signat a Barcelona la tercera millor marca mundial de l’any. La victòria femenina va ser per la també kenyana Lyneth Chepkirui, amb 1:11.49. A més de diverses pancartes promocionals, Barcelona 2012 va ser-hi present amb una carpa d’informació sobre l’esdeveniment i la campanya de voluntariat. Per una altra banda, la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell també va ser aquest cap de setmana escenari de la promoció de Barcelona 2012. La graderia de la pista vallesana, amb capacitat per a 2.500 espectadors, es va omplir per gaudir de la darrera competició prèvia al Campionat del Món que tindrà lloc d’aquí a un parell de caps de setmana a Istanbul (Turquia). Entre els participants es trobaven alguns dels esportistes que competiran a l’Estadi Olímpic del 10 al 15 de juliol al Campionat del Món Júnior d’Atletisme Barcelona 2012. L’actuació més destacada va arribar de la mà del campió olímpic juvenil de salt amb perxa, Dídac Salas, que va batre el rècord d’Espanya júnior amb 5,45m i va aconseguir el seu primer títol espanyol absolut.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.