CAMPIONAT D’ESPANYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

0
505

15 Medalles pels Atletes Catalans
Plàcida A. Martínez, Rècord de Catalunya de 200 m amb 23”91
Dídac Salas, Rècord d’Espanya Júnior en Perxa amb 5,45 m
Un extraordinari espectacle atlètic s’ha pogut viure aquest cap de setmana, 25 i 26 de febrer, durant la celebració del Campionat d’Espanya Absolut a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Amb un gran nivell de marques i les graderies plenes, el primer absolut celebrat a la capital vallesana ha estat un èxit esportiu, organitzatiu i d’afluència de públic. Els atletes catalans han realitzat una magnífica actuació amb la consecució de 15 medalles, 4 d’or, 6 de plata i 5 de bronze. Destaca l’actuació de Plàcida Azahara Martínez (FCB) que ha aconseguit el seu primer títol estatal de 200 metres amb una marca de 23”91, registre que representa un nou Rècord de Catalunya. Plàcida ja va millorar el rècord català a les semifinals amb una marca de 24”20, marca que ha polvoritzat a la final. | Dídac Salas (FCB), atleta encara de categoria júnior, s’ha proclamat campió de salt amb perxa amb un millor salt de 5,45 m, registre que millora en 5 cm el seu propi Rècord d’Espanya Júnior. En aquesta prova la medalla de plata ha estat per Manel Concepción (PDC) amb 5,35 m i la de bronze per David Moya (AAC) amb 5,00 metres. També s’han proclamat campions Jackson Quiñónez (FCB) als 60 m tanques amb una marca de 7”76 i Edgar Pérez (AAC) als 200 metres amb 21”50, prova en la que Sergio Ruiz (JAS) s’ha situat segon amb 21”54. Han aconseguit la medalla de plata Anna Maria Pinero (VTiM) en salt amb perxa amb 4,25 m, Irache Quintanal (VTiM) en llançament de pes amb 15,73 m, Tamara del Rio (AAC) a l’heptatló amb 3.738 punts i Eva Arias (VTiM) als 3.000 m amb una marca de 9’18”97. Les medalles de bronze han estat per Marc Bertran (AAC) en salt d’alçada amb 2,10 m, Mari Carmen González (CA Laietània) als 800 m amb 2’10”81, Clàudia García (FCB) en salt d’alçada amb 1,76 m i Dèbora Calveras (FCB) en triple salt amb 13,31 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.