MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME

0
454

L’organització, a punt de tancar inscripcions
Es recomana recollir el dorsal i la samarreta el dia abans
L’organització està a punt de tancar les inscripcions per a la 4a edició de la MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME que s’ha de disputar el proper diumenge, 4 de març, a partir de les 9:30 h. Referent a la RECOLLIDA DE DORSALS, l’organització recomana retirar-los dissabte a la Fira del Corredor que es durà a terme al carrer església de Calella, de les 5 a les 8 de la tarda, per evitar aglumeracions el mateix diumenge. S’obsequiarà amb un detall extra a tots els esportistes que retirin el dorsal el dia abans (una gorra per els 800 primers). Aquest dorsal anirà acompanyat de la SAMARRETA OFICIAL (Tècnica Joma).| I pel que fa als obsequis, després de la prova, l’organització lliurarà la tradicional BOSSA DEL CORREDOR a tots els esportistes que acabin la prova i en ella hi haurà: – Coca-Cola – Aquarius – Aigua – Fruita – Barreta energètica “Isostar” – Fruits secs “Frit-Ravich” – Patates “Frit-Ravich” – Detergent “Micolor” – Gomina “Schwarzkopf” – Mascareta “Schwarzkopf” – Mostra regenerador muscular – Revista “Temps Esport”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.