MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME

0
379

L’organització, a punt de tancar inscripcions
Es recomana recollir el dorsal i la samarreta el dia abans
L’organització està a punt de tancar les inscripcions per a la 4a edició de la MITJA MARATÓ COSTA BARCELONA MARESME que s’ha de disputar el proper diumenge, 4 de març, a partir de les 9:30 h. Referent a la RECOLLIDA DE DORSALS, l’organització recomana retirar-los dissabte a la Fira del Corredor que es durà a terme al carrer església de Calella, de les 5 a les 8 de la tarda, per evitar aglumeracions el mateix diumenge. S’obsequiarà amb un detall extra a tots els esportistes que retirin el dorsal el dia abans (una gorra per els 800 primers). Aquest dorsal anirà acompanyat de la SAMARRETA OFICIAL (Tècnica Joma).| I pel que fa als obsequis, després de la prova, l’organització lliurarà la tradicional BOSSA DEL CORREDOR a tots els esportistes que acabin la prova i en ella hi haurà: – Coca-Cola – Aquarius – Aigua – Fruita – Barreta energètica “Isostar” – Fruits secs “Frit-Ravich” – Patates “Frit-Ravich” – Detergent “Micolor” – Gomina “Schwarzkopf” – Mascareta “Schwarzkopf” – Mostra regenerador muscular – Revista “Temps Esport”

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.