Cinquena edició del Cros de St. Jordi de Navàs

0
484

El Club Triatló Eix de Navàs organitza per cinquè any aquesta cursa a peu de 10 km pels voltants del poble. La cursa es fa el dissabte 14 d’abril a les 17:30. Una estona abans es fan dues curses infantils per promocionar l’esport entre els més menuts. El recorregut s’inicia i finalitza dins del poble però transcorre majoritàriament per camins de terra amb desnivells suaus. Hi ha servei de dutxes, avituallament líquid a mitja cursa, menjar i beguda a l’arribada, una gran bossa d’obsequis i la participació en un sorteig de molts regals. El control de temps es realitza amb Championchip i la cursa pertany a la Lliga Internet. Les inscripcions ja estan obertes a Atletisme.cat i es tancaran 4 dies abans.| El Jaume Leiva ha guanyat les dues ultimes edicions i enguany esperem poder tornar a comptar amb ell. (i sobretot esperem que vingui amb una marca espectacular a la marató de Barcelona i el bitllet per Londres a la butxaca!)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.