Tinc el plaer de presentar amb molta ganes i il·lusió la meva nova web

0
1320

A partir d’ara podrem presumir d’una web més personalitzada i professional, en aquesta intentaré que pugueu disposar de la major informació sobre la meva carrera esportiva. Espero que us agradi i que en la major mesura que us permeti el vostre temps dir-me les coses que creieu que es puguin millorar. També seria important per a mi que pogueu difondre la web als vostres amics, mitjans especialitzats o en les vostres xarxes socials. Per cert ja estic per Twitter |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.