INSCRIPCIONS OBERTES A LA 49a PUJADA A PEU ALS ÀNGELS

0
435

El passat dilluns es va obrir el període d’inscripcions de la 49a edició de la Pujada als Àngels, que any rera any organitza el GEiEG i que es realitzarà el proper 18 de març. Per aquesta edició tornarà haver-hi la modalitat competitiva (A) però també la modalitat popular (B) per a tots els que desitgin participar caminant o d’una manera lúdica. Com cada any, la sortida es durà a terme a les 9 del matí des de Sant Pere Galligans.| Les inscripcions es poder fer a qualsevol de les tres recepcions de les diferents instal·lacions del GEiEG, tant a Palau Sacosta, a Sant Ponç com a Sant Narcís en horaris de 9 del matí a 9 del vespre i també pel web www.atletisme.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.