CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS PER CLUBS

0
397

El FC Barcelona, Campió de Cros Curt Homes
El passat diumenge 19 de febrer es va celebrar el Campionat d’Espanya de Cros per Clubs a Oropesa del Mar, Castelló. El Futbol Club Barcelona ha aconseguit uns grans resultats en aquest campionat estatal per clubs. A la modalitat de cros curt s’ha endut la victòria absoluta de la categoria masculina. També ha aconseguit el títol a la juvenil femenina. A la categoria sènior femenina, el FC Barcelona ha pujat al pòdium en la tercera posició, i la júnior femenina també han aconseguit la medalla de bronze.| La Joventut Atlètica de Sabadell també ha aconseguit uns extraordinaris resultats, amb la medalla de plata a la categoria cadet masculí i la de bronze a la de juvenil masculí.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.