CAMPIONAT D’ESPANYA DE CROS PER CLUBS

0
468

El FC Barcelona, Campió de Cros Curt Homes
El passat diumenge 19 de febrer es va celebrar el Campionat d’Espanya de Cros per Clubs a Oropesa del Mar, Castelló. El Futbol Club Barcelona ha aconseguit uns grans resultats en aquest campionat estatal per clubs. A la modalitat de cros curt s’ha endut la victòria absoluta de la categoria masculina. També ha aconseguit el títol a la juvenil femenina. A la categoria sènior femenina, el FC Barcelona ha pujat al pòdium en la tercera posició, i la júnior femenina també han aconseguit la medalla de bronze.| La Joventut Atlètica de Sabadell també ha aconseguit uns extraordinaris resultats, amb la medalla de plata a la categoria cadet masculí i la de bronze a la de juvenil masculí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.