CX CURSA BOMBERS LLEIDA 2012

0
579

Des de l’Agrupació Cultural Recreativa Bombers Lleida, volem informar-vos de la cel·lebració de la CX CURSA BOMBERS LLEIDA 2012, un esdeveniment esportiu que aquest any complirà el seu segon any d’existència i que vol consolidar-se com la cursa popular de referència a la província de Lleida. Tot just a un mes per a la cel·lebració ja hem superat la barrera dels 1500 corredors, fet que ens assegura una participació extraordinària per aquesta segona edició.| Però la CX CURSA BOMBERS LLEIDA 2012 no és només una cursa popular més, és un cap de setmana ple d’activitats per a corredors i familiars. El Pavelló 3 dels Camps Elisis s’omplirà amb la Fira del Corredor amb més de 12 estands de les nostres empreses col·laboradores, així com d’un espai on podrem contar amb professionals de la salut i l’esport que ens assessoraran en diferents aspectes de l’àmbit esportiu. Ademés el parc Infantil i Solidari Lo Marraquet Bomber, farà les delícies dels més petits, podent gaudir tot el dissabte i diumenge matí amb castells inflables, ponis, rocòdrom, activitats dirigides, ludoteca, i infinitat de coses més. El dissabte al matí tindrem les curses infantils, per que els més petits puguin gaudir de la cursa com els que més. Si voleu passar tot el cap de setmana amb nosaltres, els hotels oficials de la cursa ofereixen preus molt assequibles pels corredors. Us convidem a entrar a la nostra web i descobrir tot el que els bombers de Lleida estem preparant per vosaltres, un esdeveniment que no podeu deixar passar.| Entreu a www.cursabomberslleida.com visiteu també el video promocional i el recorregut a: http://www.youtube.com/watch?v=Ac8QMhRIN6U&context=C3bb259aADOEgsToPDskIXbX5iJArbdvKNihqNyh1U http://www.youtube.com/watch?v=lM-zsw_nT4M&feature=context&context=C3bb259aADOEgsToPDskIXbX5iJArbdvKNihqNyh1U

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.