Satisfacció a l’Ajuntament de Badalona per l’èxit de participació registrada en la primera edició de la cursa BDN Running – Memorial Luis Condon

0
492

1.300 corredors van participar ahir diumenge en una cursa de 10 quilòmetres de distància amb un marcat caràcter solidari
El regidor d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, ha valorat molt positivament l’organització i el desenvolupament de la primera edició de la cursa BDN Running – Memorial Luis Condon celebrada ahir diumenge en aquesta ciutat en la qual van participar 1.300 corredors. Aquesta cursa ha estat organitzada per l’Associació Badalona Running amb el suport de l’Ajuntament de Badalona. Juan Fernández ha volgut destacar el caràcter solidari d’aquesta prova esportiva dedicada a la memòria de Luis Condon, esportista badaloní mort recentment a causa d’una leucèmia, als 40 anys, malgrat el trasplantament de medul·la al qual va ser sotmès a l’Hospital Germans Trias i Pujol. En aquest sentit cal recordar que l’Associació Badalona Running ha aportat a la Fundació Badalona Contra el Càncer i a l’Institut de recerca contra la leucèmia Josep Carreras, un euro per cada inscripció. Aquests diners es destinaran a la investigació i a la dotació de millor tecnologia per a la lluita contra aquesta malaltia.| El regidor d’Educació, Esports i Joventut, que ha felicitat als organitzadors de la cursa per la bona gestió de tot l’esdeveniment, ha manifestat la voluntat de l’Ajuntament de Badalona per tal que aquesta prova tingui continuïtat i es consolidi a la ciutat. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, el conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, i el regidor de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, van lliurar ahir diumenge els premis als guanyadors de la cursa, en un acte que es va celebrar a la rambla del Gorg. El campió del món de duatló Roger Roca va ser el guanyador de la cursa en completar els 10 quilòmetres del recorregut pels llocs més emblemàtics de la ciutat amb un temps de 31 minuts i 14 segons. La segona posició va ser per a Jordi Garcia Gràcia, amb 32 minuts, i Marc Hurtado va resultar tercer. En categoria femenina Maria Bartolí va ser la primera en creuar la meta, fent un temps de 40 minuts, i la segona va ser Maite Ríos.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.