Josef Ajram recorre 48 km sobre neu en el 7 mountains de Grandvalira

0
487

L’ultraman ha completat el dur recorregut a través del domini esquiable en 5h15’ i demostra una resistència sense límits també en altura Objectiu aconseguit. L’esportista i trader professional Josef Ajram ha superat amb èxit el 7 mountains, un desafiament plantejat per Grandvalira per posar a prova un cop més el seu cos. En total, l’home que assegura no saber encara on són els seus límitshttp://josefajram.es/where-is-the-limit-camp/, ha creuat aquest matí, en poc més de 5 hores, 7 muntanyes i els 7 sectors del domini esquiable més gran dels Pirineus en un recorregut molt tècnic de 48 km i 4.400 m de desnivell acumulat. Tot un entrenament d’altura per afrontar amb garanties el seu gran objectiu de la temporada, que passa per realitzar 7 ironmans durant 7 dies seguits a les 7 Illes Canàries.| Ajram, que va acceptar el repte de Grandvalira, en considerar que es tractava d’una “bona manera de començar a intensificar la preparació per a la cita de les Canàries del mes de maig després de setmanes d’entrenament de base aeròbica”, no amagava abans de començar la seva emoció per les característiques insòlites de la prova. Només amb l’ajuda d’unes raquetes de neu professionals, l’ultraman ha hagut d’enfrontar-se a una combinació d’altitud, temperatures sota zero i gruixos de neu pols d’entre 90 i 150 cm amb què compta aquests dies el domini esquiable més gran dels Pirineus. Acostumat a unes condicions molt diferents d’entrenament en carretera, la superfície nevada de Grandvalira no ha impedit que l’esportista barceloní completés la distància en un temps inferior al previst. Després de sortir de El Forn de Grandvalira-Canillo cap a les 9:30 hores, el primer espanyol en guanyar l’Ultraman del Canadà i de Hawaii ha arribat al punt final, marcat al Pla d’Espiolets, de Grandvalira-Soldeu, abans de les 15 hores. El trajecte incloïa el pas per 7 cims i els 7 sectors esquiables de l’estació, en al·lusió als 7 ironmans que afrontarà en unes setmanes. Ajram, que ja coneixia Grandvalira com a esquiador, ha pogut comprovar novament com no hi ha desafiament físic que se li resisteixi i avaluar la capacitat de superació del seu cos en qualsevol circumstància. Amb 205 km de pistes i una àmplia proposta d’aventura i diversió més enllà de l’esquí els 365 dies de l’any, l’esportista ha trobat a Grandvalira el camp d’entrenament a la mida d’aquells que es consideren incapaços de trobar els seus límits.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.