LA MARATEST DE BADALONA HA ESGOTAT ELS SEUS 2.000 DORSALS

0
494

Els organitzadors de la Maratest de Badalona, la cursa de 30 i 15 quilòmetres que tindrà lloc pels carrers badalonins el pròxim diumenge 4 de març, ha penjat el cartell de “No hi ha dorsals”. Després d’ampliar la passada setmana el número d’inscrits dels 1.500 als 2.000 participants, ahir dimecres, 20 dies abans de la seva celebració, han tancat la llista de corredors per aquesta primera edició.| La prova, organitzada per Gaudium Sports i Championchip i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, ha nascut per cobrir el buit existent a les curses populars catalanes d’asfalt entre les distàncies de mitja marató (21,097km) i marató (42,195km) a la seva prova de 30km i entre els 10km i la mitja marató per la prova de 15km. Després del tancament d’inscripcions, un 65,45% dels esportistes inscrits s’ha decantat per fer la cursa de 30km, molts d’ells com a test previ o “tirada llarga” a la Marató de Barcelona que es disputarà tres setmanes després.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.