CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL EN PISTA COBERTA

0
419

El proper dissabte 18 de febrer, se celebrarà la vint-i-setena edició del Campionat de Catalunya Juvenil en Pista Coberta a Sabadell. Prop de dos centenars d’atletes catalans participaran en aquest autonòmic. Podem destacar la presència de Diego Alarcón (Cornellà At.) als 200 m, Javier Delgado (Cornellà At.) als 400 m, Gerard Mateu Porras (Lleida UA) als 60 m tanques, Marc Sánchez (CA Igualada) en salt d’alçada, Aleix Pi (CA Calella) en salt amb perxa, Jordi Yoshinori Matsuoka (CA Igualada) en llargada, Víctor del Río (AAC) i Albert Urquia (AAC) en triple salt i Miguel Alberto Blanco (Girona CB-CAP) en llançament de pes.| En noies, cal destacar la participació de Cristina Lara (FCB), Laura Hernández (FCB) i Marta Vilches (ISS-L’H) als 60 m i 200 metres, Sónia Nasarre (ISS-L’H) als 400 m, Martina Rodríguez (FCB) i Zoya Naumov (CM Sant Cugat) als 800 m, Mar Vico (FCB) i Marta Segarra (AAC) en salt d’alçada, Cora Salas (CM Sant Cugat) en llargada i Fàtima Balde (Girona CB-CAP) en triple salt. La jornada atlètica començarà a les 11,00 h en la jornada matinal i a les 16.30 hores la jornada de

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.