ORIOL VILAPLANA I ELENA LOPEZ GUANYA’N LA 5ENA CURSA DE LES CABANYES QUE VA BATRE EL RECORD EN TOT

0
516

Dia de records en la 5ena edició de la Cursa de Sant Valentí de les Cabanyes organitzada per l’Ajuntament de les Cabanyes i una comissió organitzadora, primer de tot molt de fred -1 grau, la participació que van finalitzar 119 atletes 4 més que l’any passat. Un record però negatiu va ser l’hora de sortida que es va tenir que endarrerir mitja hora per culpa de un accident que van patir dos membres de l’organització fent el reconeixent del circuit amb la moto, en aquests moments tots dos s’estan recuperant de les seves lesions.| En la part atlètica que aquest any feien els 3 kms del circuit al revés una lluita molt dura en el cap de la cursa, els tres atletes favorits tiraven molt fort però tots tres junts fins que va faltar 500 mts per l’arribada on el atleta de Vilafranca Oriol Vilaplana i membre del club Triatló Miostaf feia un sprint i deixava enrere als dos atletes contrincants arribant a meta amb una gran marca de 9’ 18, per un segon nou record de la cursa, corrent a una mitjana de 3’06 el km “ha estat molt tensa tota ella, ja que els altres dos atletes eren de un gran nivell i fins que no ha faltat poc no he pogut deixar-los, estic content per aquest primer lloc i vull oferir el pernil a les dues persones de l’organització que han tingut l’accident, sense ells no hi hauria cursa i que mínim dedicar-les aquest detall, gracies a tots”. L’organització li farà arribar el regal. Al segon lloc va ser pel guanyador de l’edició passada Raúl González de Vilafranca i del Club Nosetim amb un crono de 9’23 i el tercer lloc va ser pel guanyador de les 3 primeres edicions, el Manel Torres de Vilafranca i de l’Esportiu Penedès amb 9’ 27, sent la seva millor marca en aquesta prova. En dones el nivell també va ser molt elevat i la primera dona que va dominar la cursa entrava igualant el record de la cursa amb 12’ 10, va ser l’Elena Lopez amb 12’ 10 que va córrer a una mitjana de 4’03 el km, aquesta atleta de Sant Cugat del Vallès i pertany al club Esportiu Picornell Amfora, la lluita va estar entre les dues següents atletes del podi, la Paula Barrado d’Els Monjos i membre de l’Esportiu Penedès amb 12’ 40 i la també atleta del mateix poble Carmen Perez del club atletisme Vilafranca amb 12’ 46. En la categoria local els primers llocs van ser per Joan Planas amb 11’ 01 que ja la va guanyar la 1era edició i la 4arta, seguit del Raimon Palau de Fondistes Penedès amb 11’ 23 i el Jordi Albareda del Club Atletisme Vilafranca amb 11’ 26. En dones la primera del poble va ser la Susana Duran que la corria per primer cop i assolia 14’ 34, seguida de la Olga Morgades amb 14’ 56 i l’Anna Iniesta amb 16’ 45. Destaquem que van participar 35 atletes de Vilafranca, 28 de les Cabanyes, 5 de Barcelona, Sabadell i els Monjos, entre les localitats que més atletes van aportar. Una vegada finalitzada la cursa es va fer la tradicional escalivada i lliurament de premis amb la presencia de l’Alcalde de les Cabanyes, Cisco Olivella i membres de la comissió organitzadora. Ja teniu fotos penjades de la cursa https://picasaweb.google.com/lh/myphotos

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.