CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA

0
374

Beatriz Pascual i Jesús Àngel Garcia, Campions
Aquest diumenge 12 de febrer, s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta en el marc del Ciutat de Badalona de Marxa Atlètica – Memorial Paco Águila. En una esplèndida matinal atlètica marcada pel sol i les baixes temperatures, Beatriz Pascual (VTiM) i Jesús Àngel Garcia (C Isabel II) han revalidat el títol català de 20 km marxa atlètica en ruta.| La atleta barcelonina ha marcat un temps de 1h34’20” i ha estat seguida de Raquel Gonzàlez (AAC) amb 1h37’42”. Amb aquest triomf, Beatriz Pascual aconsegueix el vuitè títol absolut d’aquesta modalitat. En homes, Jesús Àngel Garcia ha marcat 1h29’34 aconseguint es seu quart títol absolut consecutiu. La segona plaça ha estat per a Clàudio Villanuenva (ISS-L’H) amb un registre de 1h33’47”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.