La cursa ‘Corro contra el Càncer’ supera totes les expectatives i arriba als 1.300 inscrits

0
419

Els diners es destinaran als programes de suport psicosocial de l’Associació contra el Càncer de la ciutat. Es farà diumenge i és un recorregut pel Parc Catalunya La cursa Corro contra el càncer que es farà diumenge a Sabadell, ha batut totes les expectatives. Ja fa dies que s’han hagut de tancar les inscripcions perquè ja hi ha 1.300 persones apuntades. Serà un recorregut d’uns 5 quilòmetres pel Parc Catalunya que pot fer tothom. Els diners es destinaran als programes de suport psicosocial de l’Associació contra el Càncer de la ciutat. L’associació aprofitarà també per instal·lar un estand informatiu sobre el càncer, fent especial incidència en la prevenció i en els hàbits saludables.| L’impulsor del projecte, Lluís Domingo, ha assegurat al programa A bona hora que estan satisfets amb la rebuda de la iniciativa. També explica que no s’ha pogut ampliar més: “És per una qüestió logística i pràctica que hem hagut de limitar les inscripcions, i és per una banda els regals de patrocinadors i de l’altra, la capacitat del Parc Catalunya”. De tota manera, Domingo també ha explicat que “qui vulgui venir a caminar, pot fer-ho tranquil·lament i si a més vol fer algun donatiu, serà molt benvingut”. Davant de la xifra d’inscrits, s’han preparat dues sortides. Entre les 8 del matí i les 09.30h es lliuraran els dorsals. A les deu del matí sortiran les persones que volen fer la cursa corrent, per a atletes més professionals. Vint minuts més tard es donarà la sortida per a les persones que vulguin fer el recorregut caminant. Gran part del recorregut és de camí de terra i alguns trams pavimentat. Lluís Domingo va tenir la idea de fer aquesta cursa arran d’una experiencia personal. A principis de l’any passat se li va diagnosticar un càncer de còlon. “Primer va ser un xoc bastant gran, però gràcies a tots els professionals que m’han entès vaig tirar endavant. I la meva oncòloga em va dir que practicar esport ajudava, si era possible aguantar-ho físicament, a superar els efectes secundaris del tractament”. Domingo assegura que en part, fer esport l’ha ajudat a mitigar els efectes del tractament i que per això va tenir la idea de fer aquesta cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.