21ena edició del Ciutat de Badalona de Marxa Atlètica – Memorial Paco Águila

0
408

La cursa, que es celebrarà aquest diumenge, 12 de febrer, és la primera competició de marxa en ruta i la més antiga de Catalunya
La Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, amb el suport de la Regidoria d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, han organitzat la vint-i-unena edició del Ciutat de Badalona de Marxa Atlètica – Memorial Paco Águila. La prova es farà diumenge, 12 de febrer, de 10 a 13 hores, amb sortida i arribada al passeig de la Rambla, davant l’estàtua de Roca i Pi. L’acte de lliurament dels premis, que comptarà amb la presència del regidor d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, es farà a les 13.15 hores, al mateix passeig.| Aquest any el Ciutat de Badalona inclou el 80è Campionat de Catalunya individual de marxa atlètica en ruta i el Campionat de Catalunya de marxa individual de veterans. La prova forma part del Circuito Nacional de Marcha Atlética III CHALLENGE AEMA. El Ciutat de Badalona és la primera competició de marxa en ruta i la més antiga de Catalunya. Aquest és l’horari de sortida i les distàncies que es correran: 10.00 h Veterà – cadet femení 5 km 10.00 h Veterà – cadet masculí 5 km 10.35 h Infantil masculí i femení 3 km 11.00 h Aleví masculí i femení 2 km 11.15 h Benjamí masculí i femení 1 km 11.25 h Sènior – promesa masculí i femení 20 km 11.40 h Juvenil – júnior masculí i femení 10 km

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.