Marató de Bcn 2012

0
442

AIXÒ PINTA MOLT BÉ
Quan queden dos mesos per a la seva celebració, la Zurich Marató de Barcelona ja ha superat el rècord d’inscrits de la passada edició (15.134) i aspira a ser la quarta marató d’Europa en nombre d’ arribats a meta.
L’ idil•li que la Zurich Marató de Barcelona manté amb el col•lectiu de corredors de fons, viurà un altre capítol important el proper 25 de març en la seva 34a edició. A poc menys de dos mesos de la seva celebració i quan queda poc més d’un mes pel tancament del termini d’inscripcions (11 de març), la cursa barcelonina ja ha batut el rècord de participació que havia establert la passada edició amb 15.134 atletes inscrits, i supera ja els 17.000 inscrits.| Amb aquest nombre d’inscrits, la Zurich Marató de Barcelona passarà molt probablement dels 17.000 corredors arribats a meta, que és la xifra que realment marca la mesura quantitativa d’una cursa. El 2011, Barcelona va ser la sisena marató europea en nombre de finishers (12.564), encara lluny de les tres primeres (Londres, 34.656; Berlín, 32.997; i París, 31.133), però molt a prop de la cinquena (Roma, 12.611) i amb opcions d’atrapar la quarta (Estocolm, 15.171), objectiu que sembla cada vegada més a prop. L’oferta de qualitat dels seus serveis i el posicionament de la ciutat com una de les principals destinacions turístiques europees, han posat de moda la Zurich Marató de Barcelona entre els corredors populars. Però les marques que s’han fet en les dues darreres edicions (2h07’30” de Jackson Kotut el 2010 i 2h07’31” de Levi Omari el 2011) i que també han col•locat la Zurich Marató de Barcelona entre les primeres d’Europa en aquest sentit, rebrà sense cap mena de dubte alguns atletes d’elit que intentaran fer la mínima olímpica per als Jocs de Londres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.