Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms ) i Ester Ferrer (Club Natació Vic-etb) S’imposen al duatló de carretera de Calafell

0
456

Calafell ha donat el tret de sortida a la lliga Nacional de duatlons de carretera en un mati amb una climatologia molt adversa , amb temperatures molt baixes i la presencia de vent , totes aquestes dificultats no van ser suficients per que 369 duatletes ( 52 fèmines) creuessin la línia d’arribada un cop superats els primers 5.000 metres de cursa a peu , seguits de 20 quilòmetres de ciclisme en un traçat totalment urbà i tallat al transit i per acabar una darrera cursa a peu de 2.500 metres. | A la vessant competitiva i dins de la categoria masculina en un final elèctric el duatleta de Manresa , Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms ) es va endur el triomf desprès de 48 minuts i 5 segons , un estret marge de 4 segons per davant de Ivan Limia (Cerrr Igualada) completant el tercer graó del podi el seu company de Club , que encara pertany a la categoria sub-23 Albert Moreno.Per equips 1º Cerrr Igualada (Limia-Moreno-Roca) 2º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Budai-Viladoms) 3º Club Natació Vic-etb (Ruvireta-Marimon-Padrós). Dins de la competició femenina també un altre final molt ajustat i emocionant ja que la guanyadora absoluta Ester Ferrer (Club Natació Vic-etb) amb un crono de 56 minuts i 43 segons va creuar la meta només 4 segons d’avantatge a la segona classificada Montse Martínez (Club Triatló Granollers) Ragna Debats (Club Natació Reus Ploms) va completar el podi al tercer lloc.A la classificació per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Debats-Rus-Cinca) 2ª Club Atlètic Igualada (Barlabé-Giménez-Planas) 3ª Club Natació Catalunya ( Pí-Asensio-Cerdà)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.