Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms ) i Ester Ferrer (Club Natació Vic-etb) S’imposen al duatló de carretera de Calafell

0
348

Calafell ha donat el tret de sortida a la lliga Nacional de duatlons de carretera en un mati amb una climatologia molt adversa , amb temperatures molt baixes i la presencia de vent , totes aquestes dificultats no van ser suficients per que 369 duatletes ( 52 fèmines) creuessin la línia d’arribada un cop superats els primers 5.000 metres de cursa a peu , seguits de 20 quilòmetres de ciclisme en un traçat totalment urbà i tallat al transit i per acabar una darrera cursa a peu de 2.500 metres. | A la vessant competitiva i dins de la categoria masculina en un final elèctric el duatleta de Manresa , Xavier Torrades (Club Natació Reus Ploms ) es va endur el triomf desprès de 48 minuts i 5 segons , un estret marge de 4 segons per davant de Ivan Limia (Cerrr Igualada) completant el tercer graó del podi el seu company de Club , que encara pertany a la categoria sub-23 Albert Moreno.Per equips 1º Cerrr Igualada (Limia-Moreno-Roca) 2º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Budai-Viladoms) 3º Club Natació Vic-etb (Ruvireta-Marimon-Padrós). Dins de la competició femenina també un altre final molt ajustat i emocionant ja que la guanyadora absoluta Ester Ferrer (Club Natació Vic-etb) amb un crono de 56 minuts i 43 segons va creuar la meta només 4 segons d’avantatge a la segona classificada Montse Martínez (Club Triatló Granollers) Ragna Debats (Club Natació Reus Ploms) va completar el podi al tercer lloc.A la classificació per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Debats-Rus-Cinca) 2ª Club Atlètic Igualada (Barlabé-Giménez-Planas) 3ª Club Natació Catalunya ( Pí-Asensio-Cerdà)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.