CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

0
417

Ariadna Ramos, Rècord de Catalunya Júnior de triple amb 12.75
Cora Salas, Rècord de Catalunya Juvenil de llargada amb 5,83 m
Aquest diumenge, 5 de febrer, s’ha celebrat el 36è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. S’ha pogut viure un interessant autonòmic amb la consecució de dos millors marques espanyoles de l’any, dos rècords dels campionats i dos rècord de Catalunya per categories. L’atleta local Sergio Ruiz (JAS) s’ha imposat als 200 metres amb un gran registre de 21”51, marca que significa un nou Rècord dels Campionats i la millor marca espanyola de la temporada. Viena Campos (FCB) que ha marcat 6,06 m en llargada també millora el Rècord dels Campionats. | Ariadna Ramos (CAI) ha aconseguit la medalla de plata en triple salt i ha establert un nou Rècord de Catalunya júnior amb un registre de 12,75 metres. En salt de llargada, la jove Cora Salas (CMSC) ha fet un millor salt de 5,83 m que li han significat la medalla de bronze i un nou Rècord de Catalunya juvenil. La velocista Plàcida A. Martínez (FCB) ha aconseguit la victòria als 60 metres amb 7”76 i també als 200 m amb 24”75, registre que representa la millor marca espanyola de l’any als 200 metres. També cal destacar actuacions com la de Mari Carmen González (CAL) que s’ha imposat als 800 m amb 2’11”79, així com José Javier Ortega (ISS-L’H) que ha vençut el llançament de pes amb 17,52 m, Irache Quintanal (VTiM) en llançament de pes amb 15,24 m, Eva Àrias (VTiM) als 3000 m amb una marca de 9’31”26, Dèbora Calveras (FCB) ha estat la guanyadora del triple salt amb 13.03 metres, Alfredo A. Gotay (JAS) s’ha proclamat campió dels 60 m amb 6”84, i Andrea Díez (FCB) que ha vençut els 400 m amb 56”50.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.