CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

0
313

Ariadna Ramos, Rècord de Catalunya Júnior de triple amb 12.75
Cora Salas, Rècord de Catalunya Juvenil de llargada amb 5,83 m
Aquest diumenge, 5 de febrer, s’ha celebrat el 36è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. S’ha pogut viure un interessant autonòmic amb la consecució de dos millors marques espanyoles de l’any, dos rècords dels campionats i dos rècord de Catalunya per categories. L’atleta local Sergio Ruiz (JAS) s’ha imposat als 200 metres amb un gran registre de 21”51, marca que significa un nou Rècord dels Campionats i la millor marca espanyola de la temporada. Viena Campos (FCB) que ha marcat 6,06 m en llargada també millora el Rècord dels Campionats. | Ariadna Ramos (CAI) ha aconseguit la medalla de plata en triple salt i ha establert un nou Rècord de Catalunya júnior amb un registre de 12,75 metres. En salt de llargada, la jove Cora Salas (CMSC) ha fet un millor salt de 5,83 m que li han significat la medalla de bronze i un nou Rècord de Catalunya juvenil. La velocista Plàcida A. Martínez (FCB) ha aconseguit la victòria als 60 metres amb 7”76 i també als 200 m amb 24”75, registre que representa la millor marca espanyola de l’any als 200 metres. També cal destacar actuacions com la de Mari Carmen González (CAL) que s’ha imposat als 800 m amb 2’11”79, així com José Javier Ortega (ISS-L’H) que ha vençut el llançament de pes amb 17,52 m, Irache Quintanal (VTiM) en llançament de pes amb 15,24 m, Eva Àrias (VTiM) als 3000 m amb una marca de 9’31”26, Dèbora Calveras (FCB) ha estat la guanyadora del triple salt amb 13.03 metres, Alfredo A. Gotay (JAS) s’ha proclamat campió dels 60 m amb 6”84, i Andrea Díez (FCB) que ha vençut els 400 m amb 56”50.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.