El català Carles Castillejo guanya la mitja marató de Granollers davant de Patrick Makau

0
455

RESULTATS OFICIALS. – FOTOS
El català Carles Castillejo, campió estatal de marató, s’ha imposat a la cursa vallesana amb 3 segons d’avantatge sobre el kenià Patrick Makau. Més de 10.000 corredors han desafiat les gèlides temperatures en una nova edició de la mitja marató de Granollers. La gran atracció ha estat compartir cursa amb l’home més ràpid del món en llarga distància, el kenià Patrick Makau, l’actual plusmarquista mundial de marató que ha estat el segon de la carrera. L’ha guanyat Carles Castillejo amb un temps 1.02.36, que afrontava a Granollers la seva primera mitja. Castillejo ha precedit 4 corredors kenians, entre ells Patrick Makau. En sisena posició ha entrat el també català Jaume Leiva. La guanyadora la en categoria femenina ha estat Beatrice Jepchumba, de Kènia, amb un temps de 1.12.42.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.