CARLES CASTILLEJO GUANYA LA MITJA DE GRANOLLERS

0
502

El passat diumenge 5 de febrer es va disputar la vint-i-sisena edició de la Mitja Marató de Granollers. Carles Castillejo (CA Adidas) ha estat el guanyador absolut d’aquesta cursa internacional amb un temps de 1h02’37”. L’atleta català s’ha imposat en un emocionat esprint final al kenyà Patrick Makau, recordista mundial de marató i gran favorit per endur-se la cursa vallesana. Amb aquest victòria, Castillejo dona mostres del seu excel·lent estat de forma i mira amb optimisme la gran cita de l’any 2.012, els Jocs Olímpics, pels quals ja està classificat. En dones, la victòria ha estat per la kenyana Beatrice Jepchumba amb 1h12’42” en una cursa amb clar domini africà. La primera atleta catalana classificada ha estat l’ Anna Rovira (CE Calella) que s’ha situat en vuitena posició amb 1h23’02”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.