La Mitja Montornès a punt de tancar inscripcions.

0
313

En sis setmanes s’han esgotat els 3700 dorsals a la venda online.
· Les inscripcions totals superen ja les 4700, del màxim de 5000 inscripcions previst pels organitzadors.
· Només resten obertes per Internet les inscripcions a la Mini Solidària del dissabte 10 de març
Les inscripcions per Internet a la 19ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca s’han tancat aquest dimarts 31 de gener, en arribar a la xifra de 3700 inscripcions que l’organització havia posat a la venda online feia tot just sis setmanes. En total, l’organització havia previst aquest any 5000 participants com a màxim entre la Mitja i la Cursa de 5km. D’aquestes, quan encara falten unes altres sis setmanes per la cursa, ja s’han cobert unes 4700, entre les inscripcions online, les presencials i les bonificades per a clubs. Recordem que aquest any l’organització de la Mitja havia incrementat el màxim d’inscrits en cinc cents atletes respecte a l’edició de 2011.| Només resten obertes per Internet les inscripcions a la Mini Solidària, cursa per nens i nenes fins 13 anys que es celebrarà el dissabte 10 de març, dia abans de la Mitja, i que destinarà tota la recaptació a la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers. Un cop més, la resposta ha estat massiva i confirma la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca com una de les més atractives pels atletes populars. Els canvis en el recorregut i l’increment de participació són els principals reptes, junt amb el canvi de dates, que l’organització te aquest any. Les obres al pont que uneix Montmeló i Montornès sobre el riu Besòs, han obligat a canviar el pas de la cursa per aquestes poblacions. Tot i això, aquest canvi s’ha aprofitat per fer un recorregut més planer i amb final en baixada, que de ben segur afavorirà bones marques i el lluïment de la cursa. Tots els participants tenen a la seva disposició, un any més, els serveis habituals i gratuïts de la Mitja Montornès: guarda-roba, llar d’infants, vestidors, dutxes, massatges, menjar de pasta… a més del lot d’obsequis de Henkel i la resta de patrocinadors. A més, per cada inscrit a la Mitja i els 5km., Henkel farà una donació a la Creu Roja de Granollers per projectes sociosanitaris que aquesta realitza a la comarca del Vallès Oriental. La presentació oficial de la Mitja 2012, la dinovena edició, tindrà lloc el proper 29 de febrer a Montmeló i allà es donaran a conèixer els corredors d’elit que realitzaran la Mitja Montornès d’enguany i es detallarà el nou recorregut.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.