Jordi Cruz i Esther Montosa guanyen la primera edició de les Sabadell Run Series d’atletisme

0
469

Els dos atletes de la Joventut Atlètica Sabadell han estat els més regulars en les 11 proves que composen les Sabadell Run Series.
Estrenen el palmarès. Ara fa un any es presentava el que es donava a conèixer com les Sabadell Run Series. Un campionat que recollia les onze proves que es disputen durant tot l’any a la ciutat. Al 2.011 es va posar en marxa aquest circuit de proves atlètiques que va acabar amb el triomf de Jordi Cruz i Esther Montosa, dos atletes de la Joventut Atlètica Sabadell i que han estat els més regulars durant tota la competició. “És una prova que premia aquest fet, ja que jo he estat el guanyador de les Sabadell Run Series i en canvi només vaig guanyar una de les onze proves que es van disputar”, ha reconegut Jordi Cruz. | Més treballada i inesperada va ser el triomf de l’Esther Montosa. “Al principi no sabia si podria participar a totes les proves, perquè feia pocs mesos que havia estat mare, però a mesura que competia em vaig anar sentint millor i al final he estat la guanyadora”, ha assegurat la migfondista de la JAS Tots dos coincideixen en destacar algunes proves per sobre de la resta. “A mi m’agraden molt totes, tot i que a la San Silvestre de Sabadell va ser on vaig tenir millors sensacions”, ha reconegut Cruz. Per la seva banda Montosa n’ha destacat dues més. “A mi totes les que es fa pels vorals del Riu Ripoll em semblen molt maques però em quedo amb la Cursa del Riu Ripoll”, ha afirmat l’atleta sabadellenca. Tots dos es troben ara, preparant les últimes cites de la temporada de cros. Els nois prendran part el dia 19 de febrer al Campionat d’Espanya de cros que s’ha de celebrar a Oropesa de Mar i que seran la prèvia de l’inici de la temporada de la pista coberta.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.