Revista MARATHON de FEBRER (Nº 314)

0
443

Magnífica imatge, Us adoneu que els corredors no toquen l’asfalt? A més a més té uns colors fantàstics i reflecteix perfectament l’esforç del grup capdavanter. El seu autor, Jordi López Dot, en obsequia cada mes amb aquestes imatges impactants. INTERIOR: Comencem amb tres grans reportatges són: PRIMER: Cursa Barri de Sant Antoni “Prop de 4.000 participants a la primera prova de l’any a la ciutat de Barcelona”. SEGON: Mitja Marató de Sitges “El Passeig de la Ribera es va omplir de gom a gom”. TERCER: Mitja Marató de Terrassa “Els atletes marroquins van dominar la prova de principi a fi”. CONTINUEM amb un ventalls de reportatges de: Cursa de 10 km de Vilafranca del Penedès. Tot a punt per a la Marató de Barcelona. NOVA SECCIÓ: I tu, a més de córrer, què fas?. Concurs: La foto del mes. PRÈVIA: S’acosta una nova edició de la Trailwalker. Mitja Marató de Salou. Cursa de l’Indiot, a Mollerussa. Eco-Mitja Marató Oson@corre, a Vic. Sant Silvestre Barcelonesa, a Sant Cugat. Sant Silvestre del Masnou. Sant Silvestre de Viladecans. Sant Silvestre de Girona. NOVETAT: Maratest de Badalona: prova ideal per preparar la marató.| A les pàgines centrals com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars de finals de FEBRER i totes les del MARÇ. Trobareu en el Calendari les dades bàsiques de cada competició amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per a fer la vostra inscripció o demanar informació de cada prova. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista US PODEU FER SUBSCRIPTORS PER LA WEB a: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: SUBSCRIPCIÓ PER TOT L’ANY 2012 per només 48 euros (la revista més uns pantalons de córrer). — con Nacho Cáceres y Otmane Btaimi.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.