Revista MARATHON de FEBRER (Nº 314)

0
330

Magnífica imatge, Us adoneu que els corredors no toquen l’asfalt? A més a més té uns colors fantàstics i reflecteix perfectament l’esforç del grup capdavanter. El seu autor, Jordi López Dot, en obsequia cada mes amb aquestes imatges impactants. INTERIOR: Comencem amb tres grans reportatges són: PRIMER: Cursa Barri de Sant Antoni “Prop de 4.000 participants a la primera prova de l’any a la ciutat de Barcelona”. SEGON: Mitja Marató de Sitges “El Passeig de la Ribera es va omplir de gom a gom”. TERCER: Mitja Marató de Terrassa “Els atletes marroquins van dominar la prova de principi a fi”. CONTINUEM amb un ventalls de reportatges de: Cursa de 10 km de Vilafranca del Penedès. Tot a punt per a la Marató de Barcelona. NOVA SECCIÓ: I tu, a més de córrer, què fas?. Concurs: La foto del mes. PRÈVIA: S’acosta una nova edició de la Trailwalker. Mitja Marató de Salou. Cursa de l’Indiot, a Mollerussa. Eco-Mitja Marató Oson@corre, a Vic. Sant Silvestre Barcelonesa, a Sant Cugat. Sant Silvestre del Masnou. Sant Silvestre de Viladecans. Sant Silvestre de Girona. NOVETAT: Maratest de Badalona: prova ideal per preparar la marató.| A les pàgines centrals com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars de finals de FEBRER i totes les del MARÇ. Trobareu en el Calendari les dades bàsiques de cada competició amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per a fer la vostra inscripció o demanar informació de cada prova. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista US PODEU FER SUBSCRIPTORS PER LA WEB a: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: SUBSCRIPCIÓ PER TOT L’ANY 2012 per només 48 euros (la revista més uns pantalons de córrer). — con Nacho Cáceres y Otmane Btaimi.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.