LA MARATEST DE BADALONA SUPERA ELS 1.100 INSCRITS

0
496

Els atletes populars han acollit amb bons ulls la posada en marxa de Maratest de Badalona i ja son més de 1.100 els inscrits per la seva primera edició. El pròxim diumenge 4 de març, els participants d’aquesta prova que reuneix els conceptes de cursa i d’entrenament podran prendre part a les distàncies de 30 o 15 quilòmetres segons les necessitats de cadascú d’ells. Els organitzadors asseguren trobar-se “molt satisfets per la bona resposta que estem tenint per part dels corredors, ja que son moltes les felicitacions per la iniciativa que hem trobat al contacte directe amb ells a les curses a les quals hem fet promoció o bé mitjançant les xarxes socials, a les quals ja comptem amb un bon número de seguidors”.| A dia d’avui, prop del 70% dels inscrits prendrà part a la prova de 30 quilòmetres, que molts utilitzaran per fer acompanyats la necessària tirada llarga per la Marató de Barcelona que se celebrarà tres setmanes després, o bé per afrontar el repte d’una distància major a les quals ja competeixen habitualment. La competició de 15 quilòmetres, disputada a només una volta, està destinada a aquells esportistes que habitualment competeixen a proves de 10km en ruta i que busquen un punt mig o un entrenament de qualitat de cara a les mitges maratons. Les inscripcions per la Maratest de Badalona es poden fer a la pàgina web www.maratest.com i presencialment a botigues barcelonines Deportes Atleta’s Domingo Catalán, Evasión Running Barcelona i Bikila, a més de la botiga Benitosports del centre comercial Màgic Badalona. El preu de la prova de 30 kilòmetres és de 18 euros (20 sense xip propi) mentre que la de 15 tindrà un cost de 13 euros (15 sense xip propi).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.