SAUCONY GUIDE 5 gana el RUNNER’S WORLD EDITOR’S CHOICE

0
789

La gran novetat de la marca en 2012, el nou angle de compensació de 8 mm de taló-punta defineix la propera generació del sabatilles Saucony.
Introduint un nou angle, la marca de sabatilles i roba per Running Saucony anuncia que la GUIDE 5, la sabatilla que incorpora la innovadora tecnologia Geometry of Strong ™, ha estat nomenada la “Elecció de l’Editor” per la prestigiosa revista del món del Running, Runner’s World. En la guia de sabatilles de primavera, la GUIDE 5, es converteix en la sabatilla d’entrenament preferida per corredors que busquen una sabatilla molt lleugera i estable. El model Guardonat ha rebut les qualificacions més altes en les proves realitzades en el laboratori de la revista al costat d’altres 23 sabatilles. | La GUIDE 5, una de les tres sabatilles de la nova col·lecció que incorpora el nou concepte “Geometry of Strong” de Saucony. És 40grs més lleugera que la seva predecessora. Aquest concepte basat en la reducció de la diferència d’altura entre el Taló i la punta de 12mm a 8 mm, ajuda a posicionar el cos a una postura més natural. Aquesta nova configuració de sola, provoca que l’impacte es produeixi una mica més avançat, a la zona medial de la sabatilla, sent aquest menys agressiu, aportant fluïdesa i suavitat en les diferents fases de la trepitjada. “Parlem d’una pèrdua considerable de pes. La GUIDE 5 ha aprimat 40 grs des de la versió anterior, però no ha perdut gens d’amortiment i manté totes les seves característiques d’estabilitat”, deixa clara la revisió de la sabatilla per part de Runner’s World. “Saucony aconsegueix més amb menys, reduint la caiguda del taló-punta i usant menys goma per fabricar la sola. Un dels emprovadors de Runner’s World deia de la GUIDE 5 “ha estat la sabatilla Saucony més lleugera que he provat, i al seu torn, la més confortable”. “Aquest premi no només marca un triomf significatiu per Saucony, sinó que estableix un nou estàndard per al funcionament de la indústria”, va dir Pat O’Malley, vicepresident sènior de Calçat Saucony. “La combinació del coneixement específic dels corredors amb els descobriments realitzats en el nostre laboratori, va fer que descobríssim que l’enginyeria de la compensació dels 8mm de taló-punta maximitzaria el control, l’alineació i la suspensió, creant una experiència de funcionament sense igual. Est és un moment emocionant per Saucony, i aquest reconeixement demostra el nostre compromís infrangible amb la innovació que ens permet oferir a la indústria un millor rendiment dels productes per a corredors”, va agregar O’Malley.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.