Corro contra el Càncer

0
543

Estem molt contents perquè a la primera edició de Corro Contra el Càncer hem aconseguit arribar a més de mil particiants solidaris! Només falten dues setmanes per la cursa i estem treballant molt per tenir-ho tot a punt pel dia 12 de febrer. Recull el teu dorsal.
Podeu recollir el vostre dorsal el dissabte 4 de febrer de 10 a 22h a l’stand de la Planta Baixa del centre comercial Paddock de Sabadell. També podeu fer-ho el mateix dia de la cursa, el 12 de febrer, de 8 a 9:30h a les oficines del Parc Catalunya. Com que serem molts, us recomanem recollir-lo el 4 de febrer així el día de la cursa anireu més relaxats i concentrats per córrer. Com que la cursa començarà puntualment a les 10h és important que vingueu amb temps suficient per aparcar (si veniu amb cotxe) i arribar al punt de sortida.| En acabar la cursa, podreu recollir la bossa d’obsequis presentant el vostre dorsal. Gràcies als nostres patrocinadors, tenim molts regals per sortejar entre tots els participants de la cursa! El vostre dorsal és la butlleta de participació als sorteigs així que conserveu-lo fins al final. Els sorteigs començaran a partir de les 12h al mateix recinte de la cursa, després de l’entrega de trofeus.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.