ÈXIT DE PARTICIPACIÓ I PÚBLIC EN LA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

0
491

Avui s’ha disputat a Terrassa una nova edició de la Mitja Marató Ciutat de Terrassa, la tretzena, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa. De nou s’ha batut el rècord de participació entre les dues proves disputades, la Mitja Marató i la Cursa Santi Centelles de 5 km, amb un total de 3.550 atletes inscrits. L’útlima edició van ser 3.300.
Malgrat el fred de la matinal, no ha impedit la gran particiapció de públic, que igual que en edicions anteriors, ha estat nombrós durant tot el traçat de la carrera.| El guanyador de la Mitja Marató ha estat Samir Ait Buichamane, amb un temps d’1:05:22, seguit molt d’a prop durant tota la carrera pel segon classificat Abderrahim El Jaafari. Els dos atletes marroquins es van imposar de principi a fi, a pesar que durant els primers quilòmetres van estar acompanyats pel tercer classificat Nacho Càceres, guanyador de l’any anterior amb un temps d’1:03:55, i Jose Luis Blanco, que va anar el primer a quedar despenjat del grup de cap. En categoria femenina la primera a creuar la meta va ser Jelena Abele (Letònia) amb un temps d’1:18:01

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.