Ever Alejandro Gómez (Cerrr Igualada) i Mariona Càtedra (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) nous Campions de Catalunya absoluts de duatló de mun

0
329

La població de Tavèrnoles amb motiu de la seva segona edició del duatló de muntanya sota l’organització per part del Club Natació Vic-etb i del propi Ajuntament , va acollir el Campionat de Catalunya absolut de duatló de muntanya i al mateix temps la penúltima jornada de la Lliga Nacional de l´especialitat.En un matí de diumenge molt fred , amb una boira tancada , zones nevades i fang i més fang . Un total de 183 duatletes (14 fèmines) van creuar la línia d’arribada instal•lada en el camp de futbol desprès de deixar enrere 5.000 metres inicials de cursa a peu , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una nova cursa a peu 2.500 metres .| A la categoria masculina treballada victòria absolut pel duatleta que encara pertany a la categoria sub-23 Ever Alejandro Gómez (Cerrr Igualada) marcant el millor parcial en el segment de ciclisme i amb temps final de 1 hora 29 minuts i 59 segons , un marge de 19 segons per davant del vigent Campió Francesc Freixer (G.E. Esteve) completant un podi de luxe Pau Zamora (Cet Distance ) en el tercer graó. Per equips 1º Cerrr Igualada (Gómez-Freixa-Rodríguez) 2º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Queralt-Merino) 3º Cet Distance (Zamora-Carreras-García). A la vessant femenina victòria absoluta per Mariona Càtedra (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) que també va signar el millor parcial el segment de ciclisme i parant el crono amb un temps de 2 hores 6 minuts 12 segons , una avantatge de 32 segons per davant de la segona classificada Núria Espinosa (Club Triatló Granollers ) i 3ª classificada Teresa Pons (Cet Distance).Per equips 1ªClub Triatló l’eix de Navàs (Pineda-Navarro-Juncarol) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Càtedra-De la Cuesta-Bosch) 3ª Club Natació Reus Ploms (Tusell-Viladrich-Voli).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.