Ever Alejandro Gómez (Cerrr Igualada) i Mariona Càtedra (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) nous Campions de Catalunya absoluts de duatló de mun

0
449

La població de Tavèrnoles amb motiu de la seva segona edició del duatló de muntanya sota l’organització per part del Club Natació Vic-etb i del propi Ajuntament , va acollir el Campionat de Catalunya absolut de duatló de muntanya i al mateix temps la penúltima jornada de la Lliga Nacional de l´especialitat.En un matí de diumenge molt fred , amb una boira tancada , zones nevades i fang i més fang . Un total de 183 duatletes (14 fèmines) van creuar la línia d’arribada instal•lada en el camp de futbol desprès de deixar enrere 5.000 metres inicials de cursa a peu , tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (btt) i per acabar una nova cursa a peu 2.500 metres .| A la categoria masculina treballada victòria absolut pel duatleta que encara pertany a la categoria sub-23 Ever Alejandro Gómez (Cerrr Igualada) marcant el millor parcial en el segment de ciclisme i amb temps final de 1 hora 29 minuts i 59 segons , un marge de 19 segons per davant del vigent Campió Francesc Freixer (G.E. Esteve) completant un podi de luxe Pau Zamora (Cet Distance ) en el tercer graó. Per equips 1º Cerrr Igualada (Gómez-Freixa-Rodríguez) 2º Club Natació Reus Ploms (Torrades-Queralt-Merino) 3º Cet Distance (Zamora-Carreras-García). A la vessant femenina victòria absoluta per Mariona Càtedra (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) que també va signar el millor parcial el segment de ciclisme i parant el crono amb un temps de 2 hores 6 minuts 12 segons , una avantatge de 32 segons per davant de la segona classificada Núria Espinosa (Club Triatló Granollers ) i 3ª classificada Teresa Pons (Cet Distance).Per equips 1ªClub Triatló l’eix de Navàs (Pineda-Navarro-Juncarol) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Càtedra-De la Cuesta-Bosch) 3ª Club Natació Reus Ploms (Tusell-Viladrich-Voli).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.