CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

0
507

Carles Castillejo i Gemma Barrachina, Campions
Aquest diumenge 29 de gener, s’ha disputat el 92è Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs, conjuntament amb el Cros Ciutat de Mataró al circuit del Camí dels Contrabandistes de la capital maresmenca. Ha estat una esplèndida matinal atlètica amb una gran participació en un circuit molt exigent. Carles Castillejo (CA Adidas) ha aconseguit el seu vuitè títol absolut de cros, fet que el converteix, juntament amb Juan Ramon Muñoz, en l’atleta que més títols ha guanyat en aquesta modalitat. Castillejo s’ha imposat amb gran autoritat als seus rivals, entrant en segona posició de la cursa Ilias Fifa (FCB). El segon atleta català ha estat Marc Tió (CA Laietània) que ha entrat en cinquena posició i s’ha proclamat subcampió, seguit d’Àngel Mullera (CA Lloret-LS) que ha estat tercer de l’autonòmic i sisè de la cursa. En dones, la victòria ha estat per Gemma Barrachina (VTiM) que aconsegueix el seu primer títol autonòmic absolut, seguida de l’anterior campiona Jacqueline Martín (FCB) i Míriam Ortíz (AAC) que ha estat tercera.| L’Agrupació Atlètica de Catalunya ha aconseguit el títol absolut femení per equips i el Futbol Club Barcelona el masculí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.