Què és la Lliga Internet Championchip?

0
421

La Lliga Internet Championchip és una competició d’inscripció gratuïta i calendari anual, pensada per als corredors amb xip groc, que agrupa les 110 curses populars més interessants de tot Catalunya. Les proves de la Lliga estan dividides entre les que puntuen triple, les dobles i les senzilles. Segons el reglament, a cada corredor li puntuen les seves 14 millors curses, entre les quals n’hi haurà d’haver 6 senzilles, 6 dobles i 2 triples. La Lliga té cinc categories per cada sexe: fins a 34 anys, de 35 a 44 anys, de 45 a 54 anys, de 55 a 64 anys, i més grans de 64 anys. Hi ha tres premis per cada categoria i tres d’especials per als guanyadors absoluts de cada sexe, així com per als corredors que hagin participat en més curses.| Podeu consultar tot el reglament i el calendaria la pàgina web de la Lliga.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.