COPA DE SSMM EL REI i LA REINA EN PISTA COBERTA

0
531

CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS
El FC Barcelona, segon en homes i tercer en dones
Dídac Salas, Rècord d’Espanya Júnior de Salt amb Perxa amb 5.40 m
Aquest dissabte 28 de gener, s’ha disputat la trentena edició de la Copa de SS.MM. El Rei i La Reina de Clubs al Palau Lluís Puig de València. El Futbol Club Barcelona ha aconseguit la segona plaça en la categoria masculina i la tercera posició en la femenina. El Playas de Castellón i el València Terra i Mar s’han proclamat campions en homes i dones respectivament. Dídac Salas (FCB) ha estat un dels protagonistes principals del campionat aconseguit guanyar la prova de salt amb perxa amb un registre de 5,40 m que significa un nou Rècord d’Espanya Júnior en pista coberta millorant en cinc centímetres l’anterior registre que ell mateix havia establert aquesta temporada.| L’Agrupació Atlètica de Catalunya ha aconseguit una brillant cinquena posició en la categoria femenina i la vuitena plaça en la masculina. També podem destacar les actuacions individuals de Jackson Quiñónez (FCB) que ha vençut els 60 m tanques amb un registre de 7”86, Edgar Pérez (AAC) que ha marcat 21”56 als 200 metres que també li han valgut la victòria de la prova. Igor Bychkov (PdC) s’ha situat segon en perxa amb 5,20 m, igual que l’Anna Pinero (VTiM) amb 4,00 m també en perxa, Débora Calveras (FCB) ha estat segona en triple salt amb 12,92 m, així com Esther Guerrero (FCB) als 800 m amb 2’12”34 i Viena Campos (FCB) en llargada amb un millor salt de 6,11 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.