LA MITJA MARATÓ DE BARCELONA, BAT RÈCORD D’INSCRITS

0
484

La cursa que tindrà lloc el proper 26 de febrer, ja ha superat els 10.000 corredors i presentarà novetats en el seu recorregut. La Mitja Marató de Barcelona, que tindrà lloc a la ciutat el diumenge 26 de febrer, ha batut el seu rècord d’inscrits i ja supera, a dia d’avui, els 10.000 participants. En l’edició anterior, la cursa va congregar a 8.111 corredors, xifra que quan queda un mes per tancar-se el procés d’inscripció (concretament el 19 de febrer), ja s’ha superat àmpliament i continua pujant a bon ritme. Així mateix, una de les principals novetats que ens oferirà la pròxima edició de la cursa, serà els canvis en el seu recorregut. Concretament es concentraran en els primers 7 quilòmetres, els quals tindran algunes variacions. D’aquesta manera, el recorregut canviarà el seu pas per les Rambles i Via Laietana, per Passeig Picasso, Passeig Colom i tot el Paral•lel fins el carrer Entença, per agafar llavors, tota la Gran Via fins al carrer Nàpols.| Amb aquests canvis, l’organització pretén oferir un circuit mes atractiu per carrers més amples i evitar girs. De aquesta manera s’ofereix una major comoditat a tots els participants i a la vegada crea un circuit encara mes ràpid que afavoreixi la consecució de marques personals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.