CONSTITUITS ELS COMITÈS ORGANITZADOR I EXECUTIU DEL CAMPIONAT DEL MÓN JÚNIOR D’ATLETISME BARCELONA 2012

0
474

El Campionat del Món Júnior d’Atletisme Barcelona 2012 ja té constituïts els Comitès Organitzador i Executiu amb els quals es dona el tret de sortida a aquest esdeveniment. La ciutat de Barcelona -on a les darreres dècades ja s’han celebrat les competicions més importants de l’atletisme, com ara els Jocs Olímpics de Barcelona’92, el Campionat del Món Indoor al 1995, les finals de la Copa del Món de la IAAF al 1991 i el Campionat d’Europa d’Atletisme Barcelona 2010- també acollirà aquest pròxim mes de juliol una nova gran competición.| El Comitè Organitzador de Barcelona 2012 està co-presidit per la Tinent d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Maite Fandos, i pel president de la Real Federación Española de Atletismo, José María Odriozola. Al Comitè Organitzador també estan representats membres del Consejo Superior de Deportes, de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Real Federación Española de Atletismo i la Federació Catalana d’Atletisme. Per la seva banda, la presidència del Comitè Executiu recau en la Coordinadora General del campionat, Monica Barra. La competició tindrà lloc del 10 al 15 de juliol a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc, un recinte ple d’història esportiva. A Barcelona 2012 prendran part prop de 2.000 atletes de 16 a 19 anys, de més de 200 federacions membre, que buscaran fer-se un forat a l’elit mundial a les properes temporades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.