Blanco en la mitja marató de Terrassa

0
519

La 13ª edició de la mitja marató de Terrassa és el marc triat per l’atleta Jose Luis Blanco, per competir de nou després de guanyar les carreres nadalenques a Viladecans, El Masnou i Girona. La cita tindrà lloc diumenge que ve 29 de gener a les 10:00h i és una de les millors mitges maratons amb més de 3.500 participants.| El circuit té diversos quilòmetres de pujades i baixades, i entre uns altres en la sortida estarà l’últim guanyador de la prova, l’internacional Nacho Càceres i diversos africans. En noies les favorites són Jelena Abele (Letònia), Inna Lebedieva (Ucraïna) i Teresa Pulido. Va ser l’any 2009 a Pollença, la seva única incursió en aquesta distància, on va acabar amb 1h07*min24*sg. En aquella ocasió, va ocupar la 4ª posició darrere de 3 africans. L’atleta arriba després de superar una lesió, ahir infiltrat per poder competir amb les màximes garanties. Web de la prova: http://www.mitjaterrassa.cat/

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.