Blanco en la mitja marató de Terrassa

0
399

La 13ª edició de la mitja marató de Terrassa és el marc triat per l’atleta Jose Luis Blanco, per competir de nou després de guanyar les carreres nadalenques a Viladecans, El Masnou i Girona. La cita tindrà lloc diumenge que ve 29 de gener a les 10:00h i és una de les millors mitges maratons amb més de 3.500 participants.| El circuit té diversos quilòmetres de pujades i baixades, i entre uns altres en la sortida estarà l’últim guanyador de la prova, l’internacional Nacho Càceres i diversos africans. En noies les favorites són Jelena Abele (Letònia), Inna Lebedieva (Ucraïna) i Teresa Pulido. Va ser l’any 2009 a Pollença, la seva única incursió en aquesta distància, on va acabar amb 1h07*min24*sg. En aquella ocasió, va ocupar la 4ª posició darrere de 3 africans. L’atleta arriba després de superar una lesió, ahir infiltrat per poder competir amb les màximes garanties. Web de la prova: http://www.mitjaterrassa.cat/

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.