Diumenge el G.A. Lluïsos Mataró organitza el campionat de Catalunya de cros

0
533

El proper diumenge 29 organitzarem la 42ª edició del cros Ciutat de Mataró i, al mateix temps, el campionat català individual i per equips de cros per a totes les categories excepte veterans. Serà la 2ª vegada que ens ocupem d’ aquest campionat (l’anterior fou al 2010), tot i que al 2007 ja ens havíem encarregat del de clubs quan es celebrava separat de l’ individual. Serà, com en els darrers 12 anys, al camí dels Contrabandistes, a uns 300 metres del Mataró Parc.
Clickant aquí en trobareu tota la informació necessària: reglament, horaris, llistat d’ inscrits que anem actualitzant diàriament, altimetria, resultats d’ altres anys, historial de guanyadors

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.