TOT A PUNT PER LA TRETZENA EDICIÓ DE LA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

0
502

El proper diumenge, 29 de gener de 2012, Terrassa tornará a acollir una nova edició de la Mitja Marató, la tretzena, organitzat per l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT). Una de les proves mes importants del calendari atlètic català que reuneix a un gran número d’atletes a la sortida de la cursa. Per aquesta edició està previst la participació d’uns 3.500 atletes. El Teatre Principal de Terrassa ha estat l’escenari per dur a terme la presentació oficial de la 13ena. edició de la Mitja Marató de Terrassa. Durant l’acte, els assistents van poder coneixer les principals novetats d’aquesta edició com el traçat de la prova. Destaca en el recorregut l’eliminació de la primera zona de l’Avda. del Vallès, substituida pel pas dels atletes per Ca N’Anglada, d’aquesta forma el nucli del barri adquireix mes protagonisme. També serà important la zona centre de Terrassa que també acollirà el pas dels corredors.| La sortida també presentarà canvis amb respecta a edicions anteriors, les dues curses s’iniciaran amb minuts de diferència per evitar aglomeracions en els primers metres. Durant l’acte de presetanció, també es tradicional fer l’entrega del premi Noel Otero, es el moment mes sentimental on s’atorga aquest guardó a una persona o persones molt vinculades amb l’organització de la cursa, en aquesta ocasió va ser per Josep Bertran, membre de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa. El president de l’AEMMT, David Otero, es va referir en el seu discurs com “el atletisme es l’esport mes maco. Y hem volgut compartir els seus valors amb la nostra ciutat”. Otero va destacar els valors socials, cultural i esportius de la Mitja, “la Mitja es un actiu de Terrassa”. L’alcalde de Terrassa, Sr. Pere Navarro va remarcar “la solvència, la participació, l’esforç i el compromis amb la ciutat i l’esport”. Antoni Guiñón, director d’Obra Social d’Unnim, i en el nom dels patrocinadors, va elogiar la prova, “s’ha adaptat als temps, ha tingut objectius clars, ha implantat una unitat en el treball i es tracta d’una entitat valent i atrevida. Una cursa que contarà, de nou, amb atlètes rellevants del mon de l’atlètisme com Nacho Cáceres, José Luis Blanco, entre altres, en categoria femenina Teresa Pulido i Inna Lebedieva han confirmat la seva assistènca, encara que encara resten dies per tancar inscripcion. El dimecres 25 de gener a les 19 hores finalitza el plaç per participar. També es va fer entrega als guanyadors del Circuit de Curses Activa’t 2011, organitzat per L’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa i Mutua de Terrassa. Els tres primers en categoria masculina, Jose Valverde, Carlos Zarzuela i Antonio Jimenez, en femines, la guanyadora ha estat Carmen Ballesteros, seguida d’Anna Cos i Beatriz Garcia. En categoria masculina infantil, Bernat Garreta i en infantil femeni Irina Belmonte, van recollir el seu trofeu que els acredita com a guanyadors. L’acte es va tancar amb la participació sobre l’escenari del Capgrossos de Terrassa, que seràn un dels grups culturals que també estarán presents el dia de la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.