Cursa a Contra el Càncer a Sabadell

0
473

L’Associació Espanyola Contra el Càncer de Sabadell ha organitzat pel proper dia 12 de febrer a les 10 h, una cursa de 5 Km pel Parc Catalunya de Sabadell per visualitzar la lluita contra el càncer. Us convidem a tots a participar en aquest esdeveniment benèfic on el 100% de les inscripcions seran un donatiu a l’AECC per ajudar així a malalts i familiars, finançant investigació i divulgant prevenció. | Les inscripcions es poden fer a l’AECC Sabadell o a l’estand de l’entitat situat davant d’El Corte Inglés de Sabadell tots els dissabtes de gener a partir de les 18 h. Les inscripcions es tancaran el dia 30 de gener. El preu de la inscripció és de 5€ i entrareu en un sorteig de diferents regals com una càmara de fotos digital, un joc de maletes de viatge, samarretes oficials del CE Sabadell signades, tres lots de productes ISDIN, un exemplar del llibre “Córrer o morir” de Kilian Jornet, vals d’Intimissimi i Calzedonia, un obsequi per home i un per dona de Tommy i una equipació esportiva de California Sport

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.