51è Cros de Sant Sebastià

0
610

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT PER CLUBS
El FC Barcelona masculí i l’AA Catalunya femení, Campions
Fotos de Francesc CarriónResultats.
Aquest diumenge 22 de gener s’ha celebrat la desena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt, organitzat per la Joventut Atlètica de Sabadell en el marc del LIè Cros de Sant Sebastià, al circuit del Parc de Catalunya de Sabadell. El campions autonòmics han estat el Futbol Club Barcelona en la categoria masculina i l’Agrupació Atlètica de Catalunya, en la femenina. En homes, la JA Sabadell i l’ISS-L’Hospitalet s’han situat en segona i tercera posició, i en dones, han estat l’ Avinent Manresa i el CA Vic.| Les components de l’equip femení de l’Agrupació AC han aconseguit els tres primers llocs de la cursa, amb victòria per la Míriam Ortíz, fet que ha permès un triomf molt folgat. En homes, el FCB també ha aconseguit una clara victòria, tot i que la cursa individual ha estat per Omar Oughzi (JAS) que ha contribuït per aconseguir la segona posició del club local.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.