Lluís Vila (Club Natació Terrassa-cicles Morenito) i Anna Rovira (Team Calella Triathlon) guanyadors del 1º duatló de Cerdanyola del Vallès.

0
321

Cerdanyola del Vallès ha donat el tret de sortida a la temporada dels duatlons de carretera amb la organització del 1º duatló de Cerdanyola , sota una acurada organització de la secció de triatló del club local Cerdanyola Club d’hoquei , en una matí de diumenge radiant 394 duatletes ( 44 fèmines) han deixat enrere 5.000 metres de cursa a peu , seguits de 20 quilòmetres de ciclisme de carretera per un recorregut totalment tallat al trànsit per la zona del Parc Tecnològic del Vallès i per acabar amb una nova cursa a peu de 2.500 metres.| Molta emoció a la categoria masculina ja que el guanyador absolut Lluís Vila (Club Natació Terrassa-cicles Morenito) ha creuat la línia d’arribada desprès de 56 minuts i 54 segons , només 9 segons per davant del segon classificat Martin Drajer ( CTR Tarragona) completant el podi en el seu tercer graó el duatleta Argentí Rodrigo Torres (Club Natació Prat-triatló). Per equips 1º Club Natació Prat-triatló (Torres-Barrio-Chirico) 2º Centre Natació Mataró (Samsó-Rovira-Rovira) 3º Club Natació Terrassa-cicles Morenito). A la vessant femenina còmoda victòria per Anna Rovira ( Team Calella Triathlon) liderant la prova en tot moment fins creuar la meta amb un temps de 1 hora 2 minuts 45 segons , una avantatge de 3 minuts i 58 segons a la segona classificada absoluta i primera veterana Montse Cinca (Club Natació Reus Ploms) , Montse Aranda ( Triatló BCN-triforfun) ha completat el podi com 3ª absoluta. Per equips 1ª Triatló BCN-triforfun (Aranada-Del Aguila-Pracht) 2ª Club Natació Prat-triatló (Bassa-Maqueda-Herrero) 3ª Joventut Atlètica Montcada (del Rio-Navarrete-Pérez).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.