Lluís Vila (Club Natació Terrassa-cicles Morenito) i Anna Rovira (Team Calella Triathlon) guanyadors del 1º duatló de Cerdanyola del Vallès.

0
564

Cerdanyola del Vallès ha donat el tret de sortida a la temporada dels duatlons de carretera amb la organització del 1º duatló de Cerdanyola , sota una acurada organització de la secció de triatló del club local Cerdanyola Club d’hoquei , en una matí de diumenge radiant 394 duatletes ( 44 fèmines) han deixat enrere 5.000 metres de cursa a peu , seguits de 20 quilòmetres de ciclisme de carretera per un recorregut totalment tallat al trànsit per la zona del Parc Tecnològic del Vallès i per acabar amb una nova cursa a peu de 2.500 metres.| Molta emoció a la categoria masculina ja que el guanyador absolut Lluís Vila (Club Natació Terrassa-cicles Morenito) ha creuat la línia d’arribada desprès de 56 minuts i 54 segons , només 9 segons per davant del segon classificat Martin Drajer ( CTR Tarragona) completant el podi en el seu tercer graó el duatleta Argentí Rodrigo Torres (Club Natació Prat-triatló). Per equips 1º Club Natació Prat-triatló (Torres-Barrio-Chirico) 2º Centre Natació Mataró (Samsó-Rovira-Rovira) 3º Club Natació Terrassa-cicles Morenito). A la vessant femenina còmoda victòria per Anna Rovira ( Team Calella Triathlon) liderant la prova en tot moment fins creuar la meta amb un temps de 1 hora 2 minuts 45 segons , una avantatge de 3 minuts i 58 segons a la segona classificada absoluta i primera veterana Montse Cinca (Club Natació Reus Ploms) , Montse Aranda ( Triatló BCN-triforfun) ha completat el podi com 3ª absoluta. Per equips 1ª Triatló BCN-triforfun (Aranada-Del Aguila-Pracht) 2ª Club Natació Prat-triatló (Bassa-Maqueda-Herrero) 3ª Joventut Atlètica Montcada (del Rio-Navarrete-Pérez).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.