IVET FARRIOLS ARIMONT CAMPIONA D’ESPANYA EN TRIATLÓ D’HIVERN

0
505

La triatleta Ivet Farriols, es proclama campiona d’Espanya de triatló d’Hivern a Jaca. Ivet Farriols, acaba 3ª de la general i 1ª en grups d’edat en la modalitat de Triatló d’Hivern,una prova dura que consisteix a córrer 10k + 33k amb bici amb desnivell de 1000 metres positius i esquí de fons altres 10k.| La triatleta catalana va invertir una mica més de 3h a completar el dur circuit amb sortida i arribada en la localitat de Jaca. Farriols és des d’aquesta temporada, l’entrenadora de l’equip de triatló de la ciutat, (Club Triatló Runnersworld Tarragona) d’aquesta manera s’inicia una nova temporada amb moltes esperances tant per a ella com per a l’equip, que la pasada temporada va acabar 6º en el campionat de Catalunya de triatló per equips.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.