Driss Lakhouaja i Raquel Parrado, guanyadors de la Cursa de Sant Antoni 2012

0
498

L’atleta Driss Lakhouaja (AA Catalunya) ha aconseguit revalidar per quart any consecutiu el títol de campió de la Cursa del Barri de Sant Antoni, la primera celebrada en el calendari atlètic de la ciutat de Barcelona en aquest 2012. Lakhouaja, que ha vençut als prop de 4.000 corredors que han participat amb un registre de 29:54, s’ha imposat en la línia de meta a l’atleta de Nou Barris Nacho Càceres (FC Barcelona), que ha entrat deu segons més tard, i a l’esportista de l’Atletic Track Otmane Btaimi, que ha estat tercer amb 30:37. En dones, el triomf ha estat para Raquel Parrado (Sant Boi), que ha posat el seu nom en el palmarès de guanyadores amb una marca de 36:33.
Resultats. | Lakhouaja no ho ha tingut gens fàcil per portar-se el seu quart títol a Sant Antoni, ja que tant Càceres com Btaimi han format un grup capdavanter durant bona part de la carrera i aquesta no s’ha decidit fins als instants finals. En el seu pas per la meitat de la prova, els tres atletes treien una distància de 12 segons a Abdeslam El Ouahabi i el ghanés Paul Sie (Atletic Track), i una vintena a Jordi Escoriza, Benito Ojeda i Otmane Benomar. El *tetracampeón de la prova primer ha despenjat a Btaimi i després a Càceres per arribar amb avantatge suficient com per celebrar el títol en els últims metres al carrer *Floridablanca. Darrere seu, Paul *Sie i *Otmane *Benomar (CA Manresa), que ha recuperat posicions, s’han jugat al sprint la quarta posició i Sergi Rodríguez ha entrat finalment sisè. Pel que fa a la prova femenina, Raquel Parrado ha estat la clara dominadora de la competició des dels primers metres i marcava ja un important avantatge en el quilòmetre cinc (18:08) respecte a la resta de corredores. Carme Auñón (la la U. Colomenca d’Atletisme) passava segona amb a més de mig minut i Anna Bretones era tercera a 1:20 de la vencedora. En la línia de meta, Parrado va reafirmar el seu triomf amb un avantatge d’1:30 sobre Auñón i amb prop de tres minuts sobre Natalia Hugás (Medilast Lleida), que havia passat en cinquè lloc en l’equador de la carrera. En la classificació per equips, la victòria en la classificació masculina la hi ha portat el Atletic Track per davant de l’ Adidas Domingo Català i del Pratenc AA. Per la seva banda, en la prova femenina, triomf pel Ashi Running, seguit de Corredors.cat i de Runnersworld Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.