CROS INTERNACIONAL JUAN MUGUERZA

0
303

Aquest diumenge 22 de gener s’ha celebrat el LXIXè Cros Internacional Juan Muguerza a Elgoibar, Guipúscoa. Els atletes catalans han protagonitzat una destacada actuació. Najwa Chouati (CA Manresa) ha obtingut la victòria en la categoria cadet femenina, cursa en la que Núria Vidal (JA Arbeca) s’ha situat tercera i Clàudia Martínez (UA Ripollet) quarta. A la masculina, Marwan El Faidili (CA Manresa) ha estat segon, Carlos Roguera (UA Ripollet) tercer i Andrés Campoy (CA Canovelles) quart. A la categoria juvenil femenina, Amina Mª Álvarez (ISS-L’H) ha entrat en la segona posició i Núria Tió (CA Manresa) en la tercera. A la masculina, Mohamed Zarhouni (CA Gavà) també ha obtingut la segona plaça.| Per últim, Mouad Mbarki (CA Granollers) s’ha situat segon a la cursa infantil masculina.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.