CAMPIONAT D’ESPANYA DE MARATÓ DE VETERANS

0
356

Aquest diumenge 22 de gener s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de Veterans de Marató a Las Palmas de Gran Canaria, en el marc de la Gran Canarias Marató 2.012. Nicolau Municio (CA Nou Barris) s’ha proclamat Campió a la categoria M65 i Joan Alba (ACA Veterans) ha aconseguit la medalla d’argent. Emilia Vaquero (Domingo Catalán DC) s’ha proclamat Campiona a la categoria F60. Alfons Esquius (AV Manresa) ha aconseguit el títol en la categoria M50 i Ramon Esquius (AV Manresa) ha aconseguit la medalla de bronze en la mateixa categoria.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.