Ahir al matí vaig disputar la Gran Canària Marató a la ciutat de Las Palmas.

0
427

Gràcies a la invitació del Cabildo de Gran Canària, Institució Insular d’Esports i el seleccionador nacional Juan Carlos Hernández Sosa vaig tenir l’oportunitat de ser convidat per l’organització per formar part de la tercera edició d’aquest marató. El meu objectiu en aquesta era el donar el vistiplau al circuit per a una possible i futura categoria en cadira de rodes, també per donar el ok i així poder organitzar algun Campionat Nacional i internacional. A dia d’avui el circuit és òptim per córrer la marató en cadira de rodes però no per a una competició ja que el tema de doblats, cursa de 10 km, 21 i la marató en dues voltes i l’inconvenient dels últims 3 quilòmetres per llamborda i amb revolts impedirien que un grup important de cadira de rodes pogués competir.| Però de tot això ja està informat l’organització i espero que de cara l’any que ve es pugui millorar tots aquests aspectes i així poder tenir una categoria de cadira de rodes com hi ha al Marató de Lanzarote o Sevilla. M’agradaria aprofitar l’email per denunciar el despropòsit que van fer amb el meu amic Jose Carlos Hernandez, va guanyar la Mitja Marató amb 1h06, i va ser desqualificat per un il · luminat jutge per competir amb la samarreta del seu principal patrocinador i no amb la del club! al · lucinant però cert. http://www.canarias7.es/multimedia/video.cfm?id=6351&n=2

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.