S’ACTIVA EL TRIATLÓ-CATORELLÓ

0
424

Des del Club Atlètic Torelló han activat la secció de triatló. Desde els inicis del club, el que havia de ser un dels pilars fundamentals del club, estaba força inactiu. Així doncs, amb la coordinació de dos dels membres de la junta es pretén donar lloc a una activitat que any rere any té més adeptes. En principi es vol crear un equip que pugui competir a la lliga nacional de Catalunya de duatló de carretera, muntanya i triatló per clubs. Per tal de poder aglutinar la mayor quantitat de gent posible i fer un gran grup, el club ha disposat d’un dia d’entrenament específic de natació i un altre de cursa a peu. En quan a la natació i amb l’assessorament d’un entrenador que farà de guía, el dia d’entrenament serán els dijous al vespre. I pel que fa a la cursa a peu, serà el primer dimecres de cada mes que es trobaran a les pistes municipals els triatletes i la resta d’atletes que vulguin fer un entrenament de qualitat.| Per tal de promocionar la secció, el club i les competicions el CATorelló bonificarà als atletes que disputin curses durant la temporada. Per als que estigueu interessats o voleu més información, us podeu adreçar al web del club: www.clubatletictorello.com o al e-mail: clubatletictorello@gmail.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.