Calendari de curses de muntanya 2012

0
442

El proper dissabte 11 de febrer a les 18 h tindrà lloc l’acte d’entrega de premis de la temporada 2011 de curses de muntanya de la FEEC (X Copa Catala Tindrà lloc al local de l’Associació Esportiva Centre Excursionista de Vilassar de Mar (C/Santa Eulàlia, 140 de Vilassar de Mar). Hi esteu tots convidats D’altra banda, ja és oficial el calendari de curses de muntanya per la temporada de 2012, que s’iniciarà el 15 d’abril amb la Cursa de Muntanya de Sanaüja, la primera del Circuit Català i que s’allargarà fins al 4 de novembre (Montserrat Nord), darrera carrera de la copa Catalana. Amb el mateix format que la temporada anterior (Copa. Circuit i Curses Verticals), la principal novetat radica en el fet de incloure dues curses noves (Vertical Quiri i Vertical Roquetes) en el calendari de curses verticals.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.